DE SPECIALIST IN ELEKTRISCHE FIETSEN VINDT U IN BUREN EN TIEL!

Klantvriendelijkheid


service en goed


advies staan bij ons op nr.

1

VOLG ARVEL FIETSEN OP:

Fietsen Advertentie
Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen Elektrische fietsen Zelfstandigrijdend Speciale fietsen
Tips & Trucs Downloads Internetaankopen Koopwijzer E-Bike Testfietsen
Onderhoud E-Bike APK Bezorgservice SMS Sleutelservice Verzekering Fietsfinanciering BOVAG Voorwaarden Fietsplan
Activiteiten Nieuws Filmpjes
Fietsdragers Fietsaanhangers Schaatsen / slijpen

FietsaanhangersElektrische fietsen met de auto vervoeren is nooit zo makkelijk geweest!

Wij zijn 1 van de weinige geselecteerde dealers die u deze trailer kunnen leveren!

 

 

Wat is de trekhaak kogeldruk probleem en risico´s.  

Dé oplossing
Om het probleem van de kogeldruk op te lossen en u veilig en conform alle wetgeving te laten rijden, heeft Astorc voor u als gebruiker van elektrische fietsen, de Trailer2Bike ontwikkeld. De Trailer2Bike is gekeurd en goed bevonden door de RDW. Een veilig, makkelijk te gebruiken en kwalitatief hoogwaardig product dat waarde toevoegt aan uw elektrische fietsen. Want door onze Trailer2Bike kunt u zonder enig probleem op vele andere mooie plekken gaan fietsen in plaats van slechts in uw eigen woonomgeving.
De Trailer2Bike geeft u de rust, dat u uw zware fietsen op de meest veilige manier transporteert, zodat u optimaal kunt genieten van uw elektrische fietsen op de diverse plekken in ons land.
Hieronder treft u een beschrijving van de producteigenschappen van de Trailer2Bike. Vragen? Neemt u gerust contact met ons op.

 


Als u 2 zware elektrische fietsen met een fietsendrager op de trekhaak plaatst krijgt u te maken met kogeldruk. De kracht die het gewicht van dit geheel op de trekhaak uitoefent is voor iedere auto en trekhaak gemaximeerd. Als u een zwaardere fietsendrager koopt, speciaal voor elektrische fietsen, wordt de druk op de kogel alleen maar nóg groter. Als u gaat rijden met deze combinatie en u overschrijdt de maximaal toegestane kogeldruk van uw trekhaak, dan bent u in overtreding. Dit betekent dat u bij controle een bekeuring kunt krijgen, maar het betekent ook dat u bij een ongeval, waarbij bijvoorbeeld de fietsendrager loskomt van de trekhaak, u niet verzekert bent. U ben namelijk tegen beter weten in gaan rijden met een combinatie die niet is toegestaan. In veel gevallen gaat het niet fout, maar u moet er toch niet aan denken, dat u op de snelweg in volle vaart uw fietsen verliest met alle mogelijke gevolgen van dien.

 

 Vernieuwingen en voordelen:

Certificering 
Door de veranderde wetgeving heeft de nieuwe Trailer2bike een RDW typegoedkeuring en een corresponderend chassisnummer. Doordat de Trailer2Bike EU-gecertificeerd is en daardoor een uniek nummer heeft, kunt u in geval van diefstal met uw certificaat altijd aantonen dat u de eigenaar bent.

All-in pakket
De Trailer2bike wordt standaard met VPS (Verticaal Parking System). Dit is dus geen optie, maar zit er altijd bij. Door de universele frameklemmen kunt u uw fiets makkelijk en snel bevestigen. De reservewiel en de remriemen worden ook mee geleverd. 

Inklapbare constructie
Door de inklapbare eigenschap en de verkleinde VPS is het mogelijk om de Trailer2bike in een kleine ruimte zeer ruimtebesparend verticaal op de bergen. Op de VPS neemt hij evenveel ruimte is als een fiets. Met de 4 zwenkwielen van de VPS is Trailer2bike makkelijk te verplaatsen. Ingeklap en verticaal is de hoogte van de Trailer2bike op de VPS 1,49 meter.  

Trekhaak lage kogeldruk 
Trailer2bike is het enige vervoermiddel voor elektrische fietsen dat te allen tijde binnen de regels van de wet blijft, juist voor díe elektrische fietsen die in combinatie met een fietsdrager te zwaar zijn voor de maximaal toegestane kogeldruk van de trekhaak.
Let op: Wij willen u erop attenderen dat bij de meeste auto’s de maximale kogeldruk 50 kg is.

 Veiligheid
Het ontwerp is op Europese regelgeving gebaseerd en beschikt over de juiste technische uitrusting. Dit heeft in alle opzichten geleid naar meer veiligheid. 
 
Dubbele coating
Uiteraard is de constructie van de Trailer2bike van hoogwaardig staal gemaakt en wordt de Trailer2bike verzinkt en gepoedercoat, zodat u als consument een high-end product van topkwaliteit heeft.

Gemak in transport
De verzending geschiedt als één geheel gemonteerd pakket. Trailer2bike wordt gebruiksklaar geleverd waardoor deze, indien gewenst, direct aan de auto gekoppeld kan worden. Het gehele proces is tijdbesparend, omdat het ook mogelijk is om de Trailer2bike leeg te vervoeren.

Garantie
Omdat we veel vertrouwen hebben in ons product en de hoge kwaliteit, leveren we de Trailer2bike met 2 jaar garantie.
 
Productie en service vanuit Nederland

De binnenlandse productie brengt kwaliteit en snelle service met zich mee. Ook een snelle levering van reserve onderdelen zal geen probleem zijn. 
 
Prijs van de Trailer2bike 
All-in prijs € 1.640,-- inclusief BTW


De bovengenoemde prijs is inclusief :
- Reservewiel
- VPS (Vertical Parking System );
- 2 Frameklemmen;
- Verzendkosten binnen Nederland;
- 2 jaar Garantie.                                                     

 

 


CONTACT

ArVel Fietsen
Randweg 2
4116 GH  Buren GLD
T (0344) 57 26 97
E: info@arvel.nl

Contact »

Routebeschrijving »

ArVel Fietsen
Stationsweg 15
4001 CH  Tiel
T (0344) 57 26 97
E: info@arvel.nl

Contact »

Routebeschrijving »

AANBIEDINGEN

Sparta ION E-Speed 9 versnellingen met Hydraulische schijfremmen, verende voorvork, zadelpen en batterijverlichting van: € 2.699,-
Voor: € 2.000,-

Meer info »
Sparta ION E-Speed 9 versnellingen met Hydraulische schijfremmen, verende voorvork, zadelpen en batterijverlichting van: € 2.699,-
Voor: € 2.000,-

Meer info »

 ArVel Fietsen is:   

             
                                  

 

      

 

  Het nieuwe fietsplan!